Oct 10, 2017

Automationsföretaget etablerar sig i norr


Öppnar kontor i Sundsvall.

Efter två framgångsrika rekryteringar tidigare i år har vi nu möjligheten att erbjuda våra innovativa lösningar till nya kunder längre upp i landet. I samband med rekryteringen har vi letat efter lokaler som passar oss, och har nu flyttat in i vårt kontor i Sundsvall.  Kontoret ska fungera som en bas både för våra anställda och för nya och befintliga kunder som vill kunna besöka oss. Det skriver Status Automation i ett pressmeddelande.

Vi har märkt av ett stort intresse till Status Norr, där vi har fått ett flertal nya och spännande kunder i trakterna runt Älvdalen samt Sundsvall. Efter att vår VD Hans Forsberg varit uppe och träffat flera potentiella kunder så känns det oerhört kul att följa upp detta och expandera i norra Sverige.

-Status Automation är ett litet men expansivt företag som är otroligt måna om sina anställda. Vi har en väldigt bra dialog mellan kollegor och ägare där man känner sig hörd och får chansen att vara med och påverka. Det känns väldigt spännande med det nya kontoret i Sundsvall som ger oss möjlighet att expandera geografiskt med nya kunder, säger Krister East, kontorsansvarig i Sundsvall.

Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    80

SENASTE NYTT