På förra årets Automationsdag i Trollhättan kom över 200 personer. Minst lika många väntas i år. Foto: Innovatum.

Nov 16, 2018

Automationsdagen 2018 med digitalisering i fokus


Onsdag 21 november är det dags för femte upplagan av Automationsdagen i Trollhättan, i år med temat ”industrins digitalisering”.

 

Här möts teknikföretag, akademi och industri för att få inspiration och kunskap kring robotteknik och smarta produktionsflöden.

Automationsdagen äger rum i Produktionstekniskt centrum, Innovatum. Hit kom förra året över 200 personer för att delta. Årets arrangörer Högskolan Väst, Innovatum, RISE IVF och IUC Väst hoppas nu kunna upprepa succén.

Dagen fylls med föreläsningar och demonstrationer av bland annat artificiell intelligens och robotar som jobbar nära människor. Dessutom finns närmare 20 företag och organisationer på plats och presenterar sig.

INBJUDAN AUTOMATIONSDAGEN 2018
Tid: Onsdag 21 november klockan 09.30 - cirka 15.00.
Plats: Produktionstekniskt centrum, Byggnad 73, Innovatumområdet i Trollhättan.

Mer information och anmälan

INNOVATUM är ett utvecklingscentrum som arbetar för att främja innovation, utveckling och entreprenörskap samt väcka barns nyfikenhet för teknik och kreativ industri. 
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    56

SENASTE NYTT