Annons
Jul 4, 2020

Automation24 erbjuder välkända produkter för industriell automation - till bästa pris


Med ett brett utbud av komponenter och välkända varumärken är det enkelt att hitta en komplett lösning.

Automation24 är en webbutik med artiklar för industriell automation. Företaget erbjuder utvalda produkter från en mängd kategorier inom automation. Strategin hos Automation24 är att avstå från lokala kontor och säljteam samt fördyrande mässaktiviteter. Besparingarna som görs i och med detta gynnar våra kunder direkt genom lägre priser. På grund av detta är företaget, inom många kategorier, prisledande vid köp av mindre kvantiteter. Priserna på våra artiklar är i genomsnitt 24% lägre än det rekommenderade marknadspriset och utan krav på minsta orderkvantitet.

One stop. Smart shop.

Nätbutiken www.automation24.se riktar sig främst till små och medelstora företag, som inte kan räkna med förmånliga inköpsvillkor hos producenter eller grossister, eller de som bara behöver ett begränsat antal delar av en artikel. Med tanke på att Automation24 erbjuder ett brett utbud av produkter från många kompletterande kategorier kan våra kunder hitta kompletta lösningar för sina applikationer. De kan dra nytta av utbudet av komponenter från över ett trettital olika, välkända och beprövade tillverkare.

Bekväm shopping

Webbplatsen för www.automation24.se utvecklas ständigt för att göra inköpen ännu enklare. Tack vare en transparent navigering och en mängd specialfunktioner är vår butik lättillgänglig för alla kunder. Urvalet av kategorier gör det lättare att snabbt få en överblick över produktfloran. En responsiv design gör det enkelt att använda webbplatsen på såväl telefoner, surfplattor som datorer. Förbättrad sökmotor, filtreringsfunktion och sökning efter produkter med liknande egenskaper, gör det lättare att hitta lämpliga komponenter. Registreringen i butiken är avsevärt förenklad och består endast av ett steg. Dessutom är webbutiken utrustad med en intuitiv användarpanel och funktioner som underlättar shopping, till exempel sker beställningsprocessen på en och samma sida.

Så här enkelt shoppar du, se filmen:

Snabb leverans, kompetent service

Tack vare funktionen för visning av produkttillgänglighet får våra kunder realtidsinformation om leveranstid för varje produkt. De flesta beställningar bearbetas samma dag som beställningen kommer in, vilket möjliggör en snabb leverans. För tekniska och allmänna frågor relaterade till produkter finns chatt, e-post och ett gratis telefonnummer tillgängligt. Vår supportpersonal hos Automation24 kan ge teknisk assistans samt hjälp vid val av lämplig utrustning för specifika applikationer. Under samtalen försöker våra supporttekniker förstå kundernas behov utifrån frågeställningar så att de kan få en bild av situationen, detta för att kunna erbjuda bästa möjliga lösning.

 
 
Utseendet på webbutiken hos automation24.se. En fräsch, modern design, optimerad för alla enheter från dator till surfplattor och smartphones.

Lagerkapaciteten hos Automation24 har ökats till 300 000 produkter vilket möjliggör snabba leveranser redan samma dag som beställningen görs. Dessutom har maskinell utrustning införskaffats, som till exempel en kabelskärmaskin som snabbt och exakt mäter upp den beställda längden, för att ytterligare höja effektiviteten.

5 000 artiklar från välkända leverantörer

Kunder som använder Automation24 kan välja bland fler än 5 000 artiklar från välkända leverantörer inom kategorier som Positionsgivare, ProcessgivareIndustriell kommunikationsteknik, Styrningsteknik, Industribelysning, Skyddsteknik, Drivteknik, Mät- & reglerteknik, Kopplingsteknik, Kontroll- & signalering, Spänningsförsörjning, Verktyg, Kopplingslådor/kopplingsskåp eller Anslutningsteknik. Alla kvalitetsprodukter finns tillgängliga direkt från lagret hos Automation24 till ett fördelaktigt pris, redan från den första beställda artikeln.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT