Nov 17, 2016

Autodesk: komplett portfolio för framtidens tillverknings-industri


I portfolion återfinns bland annat CAM, additiv tillverkning, robotik och fabrikslayout som tillsammans gör det möjligt för kunderna att lösa de alltmer komplexa utmaningar som industrin ställs inför.

För att möta marknadens nya efterfrågan och behov så presenterar nu Autodesk en komplett portfolio för såväl additiv som subtraktiv tillverkning.

Den sammansatta produktportfolion ger flera användarfördelar där tekniken möjliggör för att skapa kvalitativa produkter, på kortare tid, till en lägre kostnad - med ökad konkurrenskraftighet som resultat. Den nya integrerade portfolion för samman ledande tekniska produkter som Autodesk under flera år har utvecklat och investerat i. Här återfinns: Inventor HSM, Fusion 360, HSMWorks, FeatureCAM, PowerMill, PowerShape, PowerInspect, och Netfabb. Allt samlat i en och samma hybridlösning.

Autodesk har länge varit marknadsledare och en innovatör inom 3D-design, ingenjörsvetenskap samt tekniken bakom 3D-printing - men för oss är ingen produkt fullständig förrän den förverkligas genom faktisk tillverkning. Nu kan vi leda och integrera hela tillverkningsprocessen, från design till tillverkning och användning. Den nya lösning vi nu presenterar handlar mycket om tillverkningsfasen där vi förser industrin med alla de nödvändiga programvaror de behöver från den digitala gestaltningen till den färdiga produkten, säger Amar Hanspal, senior vice president of products på Autodesk.

I portfolion återfinns bland annat CAM, additiv tillverkning, robotik och fabrikslayout som tillsammans gör det möjligt för kunderna att lösa de alltmer komplexa utmaningar som industrin ställs inför. Samtliga tjänster är molnbaserade vilket skapar ett ständigt sammankopplat arbetsflöde, vilket även förenklar för globala tillverkningsprocesser med all information och data tillgängligt. Molnet möjliggör också för snabba, kontinuerliga programvaruuppdateringar.

CAM
3DLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT