Sep 7, 2017

Atlas Copco förvärvar amerikansk distributör av industriprodukter


Ett 40-tal anställda ansluter sig till Atlas Copco.

Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, har förvärvat de operativa tillgångarna i C.H. Spencer & Company Co., en amerikansk distributör och serviceleverantör av industriella pumpar, kompressorer och relaterade produkter. 

C.H. Spencer & Company tillhandahåller distribution och service av industriella pumpar, kompressorer och relaterade system för exempelvis gruvor, kommunal vattenbehandling och allmän industri. Huvudkontoret ligger i Salt Lake City, Utah, USA, och bolaget har även verksamheter i delstaterna Nevada, Wyoming och Idaho. Cirka 40 anställda ansluter sig till Atlas Copco.

“C.H. Spencer har ett starkt team, ett välutvecklat servicenätverk och högkvalitativa produkter, och förvärvet stärker Atlas Copco förmåga att ytterligare öka våra regionala kunders produktivitet ”, säger Vagner Rego, chef för Atlas Copcos affärsområde Kompressorteknik.

Köpeskillingen är inte materiell i förhållande till Atlas Copcos börsvärde och offentliggörs inte. Den förvärvade verksamheten blir del av Atlas Copcos affärsområde Kompressorteknik.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT