Foto: Assa Abloy

May 31, 2018

ASSA ABLOY ett av världens mest innovativa företag


Forbes utnämner Assa Abloy för fjärde gången.

ASSA ABLOY är återigen med på Forbes lista över världens mest innovativa företag. På 2018 års lista är ASSA ABLOY rankat bland de 100 ledande företagen i världen.

"Jag är väldigt stolt över den framgång vi nått med vår innovation, säger Nico Delvaux, VD och koncernchef för ASSA ABLOY. "Att vi finns med på Forbes lista är ett tydligt bevis på att vår innovations- och teknikdrivna kultur lönar sig. "

Det är fjärde gången som ASSA ABLOY har rankats på Forbes lista - vilket återspeglar hur företaget kraftigt har ökat sina investeringar i innovation och produktutveckling sedan 2007. Ett mål är att andelen produkter yngre än tre år ska utgöra minst 25 procent av den totala försäljningen. Målet har överträffats sju år i rad- siffran var 28 procent år 2017.

Rankningen speglar även ASSA ABLOYs innovationsfokus på lösningar för det digitala och mobila samhällets behov av intelligenta, uppkopplade och sammankopplade lås- och dörrlösningar.Mer information
Nico Delvaux, VD och koncernchef, tel: 08-506 485 82 

Carolina Dybeck Happe, Ekonomi- och finansdirektör, tel: 08-506 485 72


Om ASSA ABLOY
ASSA ABLOY är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Sedan ASSA ABLOY bildades 1994 har koncernen utvecklats från ett regionalt bolag till en internationell koncern med cirka 47 500 medarbetare, verksamhet i mer än 70 länder och en omsättning på 76 miljarder SEK. I det snabbväxande området för elektromekaniska säkerhetslösningar har koncernen en ledande ställning inom till exempel passerkontroll, identifiering, entré­automatik och hotellsäkerhet.
  • Apr 22, 2021

    Stabilt kvartal för SKF

    Nyheter Förväntar sig en försäljningsvolym i andra kvartalet i nivå med före pandemin.
    16
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT