Claes Mellgren. Foto: AQ Group.

Feb 22, 2018

AQ Group tar hem Scania-affär


"En viktig milstolpe", säger Claes Mellgren, vd för AQ Group.

AQ Wiring Systems i Litauen har nominerats av Scania för att tillverka det kompletta elektriska distributionssystemet för Scanias busschassi. Leveranserna börjar i mitten av 2019.

Kontraktsvärdet är konfidentiellt men kommer att vara ett positivt bidrag till koncernens strävan efter organisk tillväxt från 2019 och framåt.

Det innebär att AQ Wiring Systems bekräftar sin ledande ställning som den ledande producenten av elektriska distributionssystem för bussar i Europa.

"Detta är en viktig milstolpe för AQ Group", säger Claes Mellgren, VD för AQ Group. "Det här är första gången vi kan börja leverera kablage till Scanias chassi. Det bekräftar vår tro på att vi kan ta marknadsandelar genom att vara pålitliga när det gäller leveransprestanda och kvalitet. "

AQ Group är en av de ledande tillverkarna av elektriska distributionssystem globalt för kommersiella fordon med leveranser från dotterbolag i Europa, Mexiko, Indien och Kina.
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    108
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT