AQ group Polen

Foto: AQ Group.

Oct 18, 2019

AQ Group inviger fabrik i Polen


En enastående tillväxt inom BA Wiring Systems.

AQ Group invigde på torsdagen sin nya fabrik för kablage i Łódź, Polen tillsammans med kunder, leverantörer och partner. 

Detta är en mycket spännande dag för oss och en viktig pusselbit i vår tillväxtstrategi. I och med denna investering så ökar vi möjligheten att att erbjuda ännu mer konkurrenskraftiga produktertill våra kunder.

Den nya anläggningen på 12 300 kvadratmeter möjliggör bättre flöden och arbetsorganisation. Den har plats för mer automation och förbättrar miljön och komforten för våra anställda. Dessutom har vi möjlighet att utöka med ytterligare 5000 kvadratmeter i framtiden.

-Tack vare ett fint samarbete med kunder, leverantörer och partner har vi uppnått en enastående tillväxt under åren inom BA Wiring Systems i Lodz. Vi är stolta över att vi sedan 1996 har ökat antalet anställda i Łódź från 130 personer till nästan 1000 anställda idag i den nya fabriken, skriver företaget i ett pressmeddelande. 

Invigningen av den nya fabriken är en milstolpe i utvecklingen av AQ Group i Polen. Med fokus på nya teknologier och utökad produktionskapacitet kommer företaget nu öka sin satsning på att utveckla affären med både existerande och nya kunder.  
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    84

SENASTE NYTT