Jun 6, 2016

AP&T utökar försäljning och service i Japan


AP&T förstärker nu sin närvaro på den japanska marknaden genom att utöka sin organisation för försäljning och service. Under våren samlas all verksamhet under ett och samma tak vid företagets nya kontor i Yokohama.

– Japan är en av AP&T:s nyckelmarknader med en oerhört spännande teknikutveckling och goda tillväxtmöjligheter. Redan idag samarbetar vi med många av landets, och därmed världens, ledande tillverkare av bilar och fordonskomponenter. Genom den förstärkning vi nu gör kan vi möta deras behov på ett ännu bättre sätt, inte minst när det gäller service och support, säger Per Josefsson, Vice President, Sales and Marketing på AP&T.

AP&T har varit på plats med eget säljbolag i Japan sedan 2001. Under det gångna decenniet har företaget framgångsrikt etablerat sig som leverantör av kompletta produktionslösningar för presshärdning. Ett område där AP&T ser en fortsatt stor potential.

– I takt med att tekniken blir allt mer sofistikerad blir det möjligt att tillverka en allt större del av bilarna av presshärdade detaljer, för att öka säkerhet, minska vikt och reducera bränsleförbrukning. Parallellt arbetar vi med nya metoder för formning av andra lättviktsmaterial, som aluminium och kompositer.

Den japanska bilindustrin är också långt framme i utvecklingen av bränslecellsdrivna bilar, och har introducerat kommersiella fordon på marknaden. Här positionerar sig AP&T för framtiden med produktionslösningar för kostnadseffektiv tillverkning av bränslecellsplattor.

aptgroup.com

Bild: AP&T

  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    117
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT