Korta cykeltider, hög precision, låg energiförbrukning och låga underhållskostnader gör AP&T:s nya servohydrauliska press till ett högintressant alternativ. Pressen är AP&T:s huvudnummer på EuroBLECH 2018.

Aug 24, 2018

AP&T ställer ut på EuroBLECH 23–26 oktober


AP&T:s unika servohydrauliska press är huvudnumret när företaget ställer ut på årets stora metallformningsmässa i Hannover, EuroBLECH 2018, 23 till 26 oktober.


Korta cykeltider, hög precision, låg energiförbrukning och låga underhållskostnader gör den nya pressen till ett högintressant alternativ, inte bara till konventionella hydraulpressar utan också i många fall till servomekaniska pressar.

Under de senaste åren har AP&T, som är specialister på produktionslösningar för den metallformande industrin, presenterat en rad banbrytande innovationer. Förutom den servohydrauliska pressen har man bland annat utvecklat en helt ny produktionslösning för tillverkning av komplext formade delar av höghållfast aluminium som skapar möjligheter för fordonsindustrin att utveckla lättare, säkrare och bränsleeffektivare bilar. Produktionslösningen, som också lyfts fram på EuroBLECH, har rönt stor internationell uppmärksamhet och belönats med prestigefyllda priser som Altair Enlighten Award och SIQ Quality Innovation Award.

I montern presenteras även övriga delar av AP&T:s helhetserbjudande med pressar, automation, verktyg, ugnar och eftermarknadstjänster.

AP&T förser kunder över hela världen med lösningar för tillverkning av lättare, säkrare och energieffektivare produkter. Företaget är världsledande inom presshärdning av stål och ligger långt framme i utvecklingen av produktionslösningar för andra lättviktsmaterial som aluminium och kompositer.

AP&T kommer att finnas i hall 27, monter H52.
Läs mer om EuroBLECH (https://www.euroblech.com/2018/english/)
Läs mer om AP&T:s servohydrauliska press (aptgroup.com)
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT