Sep 19, 2017

Anslut till framtiden med Zoller på EMO


Med mer än 10 innovationer, 36 förinställnings-, mät- och inspektionsmaskiner samt omfattande verktygslösningslösningar på 420 kvadratmeter, kommer ZOLLER under årets EMO mässa visa en komplett produktionsinfrastruktur – från CAM-arbetsstationer till förinställnings-, och mät maskiner av maskinverktyg.

Förinställnings- och mätmaskin Global Launch

De förbättrade ”smile” och ”venturion” förinställning och mätmaskiner, och den nya instegslösningen ”smileCompact” som är imponerande med den avancerade ergonomiska utformningen av enhands-manöverenhet, bekväm spindel hantering och mycket modern teknik. Allt detta finns tillgängligt över hela världen från och med EMO 2017.

smile” med tre kraftfulla ”pilot” mjukvarupaket

ZOLLER ”smile” förinställnings- och mätmaskin finns nu med tre kraftfulla mjukvarupaket; ”inspektör”, ”kommunikatör” och ”kommendör”. För maximal flexibilitet kan dessa mjukvarupaket - även köpas individuellt i efterhand. ”inspektör” innehåller alla funktioner som du behöver för enkel verktygsinspektion. ”Kommunikatör " mjukvaran erbjuder en mängd olika alternativ för utbyte av data med maskinen. Kombinationen av funktioner i ”kommendör” tillåter operatörer att skapa verktygsdata och hantera dellistor och installationsblad – vilket är grunden för en professionell verktygshantering.

venturion” förinställningsmaskin för framtiden

Venturion, premium förinställning och mätmaskin uppfyller alla krav på en digital, nätverksbyggd tillverkningsmiljö med fokus på processäkerhet. Den här premiumlösningen är tillgänglig från och med EMO 2017 och erbjuds nu i kombination med den nya BIS-V RFID-tekniken för pålitlig dataöverföring till maskinen.

Den modulära ”pilot 3,0” mätanordningsmjukvaran uppfyller alla behov för exakt mätning och inställning för alla typer av verktyg. Dessutom möjliggörs TMS Tool Management Solutions hantering av verktygsdata, effektiv lagringsplatshantering och tillförlitlig kommunikation med externa system.

ZOLLER erbjuder allt som ditt företag behöver för effektiv och pålitlig verktygshantering i din bearbetningsprocess. ZOLLERs lösningar används för att fysiskt och digitalt registrera, mäta, hantera, lagra och inspektera verktyg under hela verktygets livscykel.

Anslut idag till dina framtida produktionskrav! Besök ZOLLER under EMO i Hall 3, Monter B-18 och upplev Smart Factory lösningar live och personligen, såväl som en spännande virtuell upplevelse!

VR på vår ståndpunkt: Spännande virtuell 3D-resa av upptäckten

ZOLLER kommer även att under mässan erbjuda världens första VR guidade tur "från jobb till del" i fascinerande stereoskopisk 3D. Anslut till framtidens produktion och upplev en spännande virtuell 3D-upptäcktsresa genom en virtuell tillverkningsanläggning!

För mer information, kontakta GJS Verktygs AB

08-550 999 80

Mail: gjs@gjsverktyg.se

www.gjsverktyg.se

EMO  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    117
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT