Annons
Lockout/Tagout

Lockout/Tagout, enkel hantering med programvaran LINK360. Bild: Brady.

Mar 3, 2021

Håll säkerheten i fokus på arbetsplatsen med Lockout/Tagout-lösning


Få hjälp av erfarna tekniker att skriva och implementera anpassade Lockout/Tagout-procedurer för högre underhållssäkerhet.

Bradys tekniker har skapat tusentals lockout-procedurer för hundratals företag i olika industrier. Få hjälp med att skriva och implementera förstklassiga, företagsgodkända och anpassade Lockout/Tagout-säkerhetsprocedurer även hos er.

Anpassade lockout-procedurer från Brady:

  • Beprövade rutiner, anpassning: erfarna Brady-tekniker besöker era anläggningar för att skapa illustrerade Lockout/Tagout-procedurer för era maskiner.
  • Enkla att följa: procedurerna möjliggör steg-för-steg-slutförande med begränsad utbildning, och länkas till etiketter för maskiner och energikontrollpunkter på arbetsplatsen.
  • Godkänn, redigera, utöka och dela på ett enkelt sätt: arbeta sömlöst mellan anläggningar och länder med programvaran LINK360 för procedurhantering. Skriv ut uppdaterade Lockout/Tagout-procedurer lokalt eller dela dem digitalt med smartphones och läsplattor.

Låt Lockout/Tagout alltid stå i fokus på arbetsplatsen

Håll säkerheten i fokus på arbetsplatsen och optimera Lockout/Tagout-effektiviteten med väl synliga, anpassade skuggtavlor för Lockout. Skuggtavlor ökar påverkan av Lockout/Tagout och hjälper till att ytterligare reducera risker och olyckor vid underhållsarbete.

  • öka effektiviteten genom att organisera relevanta lockout-procedurer, hänglås, enheter, taggar och tillbehör på skuggtavlor
  • håll alltid säkerheten och Lockout/Tagout i fokus på arbetsplatsen med väl synliga skuggtavlor
  • upprätthåll effektiviteten genom att underlätta returneringen av verktyg till tavlan med hjälp av verktygsskuggor.

Få utmärkt vägledning för Lockout/Tagout (processbrytning)!

Vår kompletta lockout/tagout-lösning från Brady >>

 

Brady Sverige

BRADY AB

Telefon: 08 - 590 057 30

Email: cssweden@bradycorp.com

www.brady.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT