Salvagnini

Foto: Salvagnini.

Jan 13, 2020

Ännu en underleverantör tar steget in i panelbockningstekniken


Kickstartar med ny maskininvestering inför 2020.

Tre D Mekaniska AB i Vilshult är en legoleverantör som erbjuder kompletta kundanpassade produkter till kunder inom olika branscher, allt från börsnoterade företag till mindre familjeföretag. Med en mycket modern mekanisk verkstad erbjuder företaget allt från 3D och 2D laserskärning till kantpressning och robotsvetsning.

Nu tar Tre D Mekaniska även steget in i panelbockningstekniken.

-Nu tar vi även steget in i panelbockningstekniken och det självklara valet är marknadsledande Salvagnini med över 40 års erfarenhet där den första panelbocken visades redan 1977, förklarar företaget i ett pressmeddelande.

-Maskinen som vi tillsammans i ett arbetsteam från Tre D Mekaniska och Salvagninis panelbocksexperter kommit fram till är P4Lean 2520.

Maskinen är i princip fullutrustad med bland annat Salvagninis patenterade MAC 2.0 och CLA-SIM allt för att uppfylla kraven och utmaningar som dagens underleverantörer står inför med snabb helautomatisk omställning.

Investeringen genomfördes efter en djupgående analys av den nya generationen mjukvara STREAM och testbockning i Salvagnini Scandinavias showroom i Värnamo. Även referensbesök hos redan erfarna panelbockskunder gjordes, allt för att få in rätt information vad man bör tänkta på inför en investering.

-Tillsammans har vi hittat den optimala konfigurationen för att hantera allt från kitproduktion till volymproduktion, säger man på Tre D Mekaniska och Salvagnini välkomnar ytterligare en underleverantör in i panelbocksfamiljen.

Maskinen kommer att levereras under våren 2020.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT