Jun 2, 2017

Ännu en populär trådgnist har sålts


Det är verktygstillverkaren i Jönköping som utökar maskinparken och därmed även kapaciteten på legojobb - redan till sommaren.

LS-Verktyg i Jönköping fick leverans av sin första Excetek för 3,5 år sedan. Det var en V650G. Nu väljer de nu att köpa Excetek V500G också, som är en av Stenbergs mest populära maskinstorlek på trådgnistar.

-Vi är väldigt glada att LS-Verktyg återigen väljer Stenbergs och Excetek säger Fredrik Claesson, försäljningsingenjör på Stenbergs.

Att det blev just Excetek och Stenbergs förklarar Daniel Ström, vd och ägare på LS-Verktyg med att ”det är en prisvärd trådgnist samt att märket redan finns i huset så det kändes bra att kunna maskinen sedan tidigare. Att Stenbergs dessutom ligger nära rent geografiskt och har ett stort kunnande när det gäller maskiner är också ett plus.”

Med den nya maskiner, som levereras runt semestern, kommer LS-Verktyg kunna ta in mer legoarbete när det dyker upp. Tidigare var det osäkert när man bara hade en fungerande maskin, de andra trådgnistarna av annat fabrikat har gått sönder.

-Dessutom behövdes en uppgradering av maskinparken så vi kan säkerställa leveranser, säger Daniel Ström.

Teknisk specifikation V500G
Rörelseområde X, Y, Z 500 x 300 x 260 mm
Rörelseområde U,V 120 x 120 mm
Maskinstorlek 2215 x 2480 x 2205 mm
Maskin vikt 3200 kg
Vattentank kapacitet 750 L
Max arbetsstycke (mm) 850 x 600 x 255 mm
Max arbetsstycke (kg) 600 kg
Max konvinkel ±26°/ 100 mm

LS-Verktyg tillverkar pressverktyg, klippverktyg, bockverktyg och fixturer. Företaget utför även underhåll av verktyg. Till robotar tillverkas gripfingrar med tillhörande tillbehör. LS-Verktyg utför även legotillverkning samt prototyper i mindre serier.

För mer information kring Excetek ta kontakt med Fredrik Claesson (försäljningsingenjör, Stenbergs) Tel: 0730- 399 067, fredrik.claesson@stenbergs.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT