Annonsera i Svensk Verkstads nyhetskanaler
70 000 mottagare
 

  •   • Nyhetssajt
  •   • Nyhetsbrev
  •   • Magasin

Svensk Verkstad Media - För Svensk Tillverkningsindustri

Svensk Verkstad Media kombinerar det bästa av två världar – det tryckta magasinet med djupa reportage, intervjuer och industrimässor – och det snabba och direktkommunicerande digitala nyhetsbrevet med dagens händelser, nyheter och produktnyheter.

Sedan lanseringen 1915 har Svensk Verkstad representerat tillverkningsindustrins innovativa och personliga ansikte. Svensk Verkstads tryckta magasin, digitala magasin, nyhetsbrev och hemsida har som huvudsyfte att förmedla nyheter, evenemang och kunskap samt leverera varumärkeskännedom och produktnyheter. I varje media, digitalt som print, speglar vi industrin genom reportage om intressanta företag och industriprofiler, samtalar med inköpare samt informerar om nya maskiner, verktyg och produkter. Varje utgåva innehåller starka teman och aktuella händelser.

Vi samarbetar också med Sveriges viktigaste industrimässor och bevakar med intervjuer och videor direkt från de ledande aktörerna. Svensk Verkstad Magasin & Media samarbetar med Qimtek, ett nätverk för svensk tillverkningsindustri med 15 000 användare.

Vill du veta mer kontakta oss på 08-753 48 06 eller skicka in en intresseanmälan för annonsering mot svensk tillverkningsindustri.

Kontakta oss!

Med Svensk Verkstad kan du bygga en långsiktig relation med våra aktiva läsare, oavsett om det är i vårt magasin, på våra hemsidor eller i vårt uppskattade nyhetsbrev.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Johan Sköldberg
Johan Sköldberg
Mediechef
08-753 48 06

Charlotta Hörnqvist
Charlotta Hörnqvist
Webbredaktör
08-753 48 07

Mikael Harrison
Mikael Harrison
Chefredaktör
070-651 86 08

Emma Färlin
Emma Färlin
Media-Annonsförsäljning
0651-30 08 01

Martina Sjölund
Martina Sjölund
Annonstraffic
0651-30 08 17

 

Om Svensk Verkstad Media

Svensk Verkstad Media rapporterar dagligen om en innovativ svensk tillverkningsindustri. Vårt magasin - Svensk Verkstad, har anor tillbaka så långt som till 1915.

Svensk Verkstad Magasin är det enda TS-kontrollerade verkstadsmagasinet för tillverkningsindustrin, vilket gör det till det största verkstadsmagasinet med kontrollerade siffror. Upplaga print 18 500 ex.

Svensk Verkstad Media med sin nyhetswebb, nyhetsbrev och magasin förmedlar nyheter, reportage, samtalar om trender med inköpare samt informerar om produktnyheter. Varje magasin innehåller starka teman och aktuella händelser. Vi samarbetar också med Sveriges viktigaste industrimässor.

Samarbetet med Qimteks marknadsplats – med ca 15 000 användare varje månad – skapar starka synergier och SEO-optimering för dina produkter och pressmeddelanden på webben.

Svensk Verkstad Magasin är riktad till beslutsfattare inom svensk tillverkningsindustri. Magasinet och vårt nyhetsbrev skickas till Sveriges ledande tillverkare, OEM- företagen, tillverkade underleverantörer, maskin-och verktygsleverantörer, samt övriga produktleverantörer för den tillverkande industrin. Våra läsare är; inköpare, ägare, produktionstekniker och produktionsansvariga samt konstruktörer och marknadsansvariga.

Utgivningsplaner 2021

Magasin
[English version]

Digitalt Prislista Digitalt
[English version]

Ocast    SvV på Ocast

Native Native

Läs Svensk Verkstad

Svensk Verkstad nr 2 2021


  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    81
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT