Mar 14, 2016

Anders Wall lämnar Beijer Almas styrelse


I anslutning till att Anders Wall i dagarna fyller 85 år har han meddelat valberedningen att han beslutat att avgå som styrelseordförande och styrelseledamot i Beijer Alma (publ).

Anders Wall avser dock att, såsom huvudägare, kvarstå som ordförande i bolagets valberedning. Till efterträdare som styrelseordförande föreslås Johan Wall.

– En gång i tiden var jag börsens yngste vd. På senare år har jag varit dess äldste styrelseordförande, säger Anders Wall. Efter nära 23 år väljer jag nu att dra mig tillbaka från styrelsen i Beijer Alma. Jag är samtidigt glad över att min son Johan Wall ställer upp som kandidat i valet till ny styrelseordförande. Det signalerar även ett tydligt åtagande från familjen vad gäller koncernens fortsatta utveckling.

– Jag lämnar nu styrelsen i ett Beijer Alma som presterat sitt bästa resultat hittills i bolagets drygt 30-åriga historia. Det har varit stimulerande att medverka i en utveckling, som gjort våra bolag till framgångsrika, internationella verksamheter med försäljning på cirka 60 marknader.

Beijer Almas årsstämma 2016 äger rum tisdagen den 5 april klockan 18.00 i Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala.

Foto: Beijer Alma.

  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    117
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT