Foto: Messe Stuttgart.

May 30, 2018

AMB visar tillverkare med en framtid


Personalresurser minskar och tillverkare behöver ta itu med dessa utmaningar nu.

Showcase för industrier med en framtid
 
AMB 2018 presenterar tillverkare från framgångsrika industrier och med alla aspekter av bearbetning
 
Affärerna blomstrar i takt med att kundernas förväntningar ökar och personalresurser minskar. Tillverkare behöver ta itu med dessa utmaningar nu. AMB, den internationella mässan för metallbearbetning, visar innovativa lösningar som sträcker sig från traditionell maskinteknik till digital anslutning till Industry 4.0, speciellt inriktad på den blomstrande fordonsindustrin, teknik, el och metallindustrin. 
 
Som viktig tillverkningsteknik är maskinbearbetning den gemensamma nämnaren för många framgångsrika industrier. Ändå skiljer sig leverantörernas och tjänsteleverantörernas krav kraftigt i vissa fall. Medan högvolymsproduktionen dominerar inom bilindustrin är flexibiliteten till batchstorlek dagens order för andra tillverkare. Universella leverantörer som tjänar alla branscher med en enda produkt har sedan länge tillhört det förflutna.

Mässan går av stapeln den 18-22 september.

Om AMB:
 
Omkring 90 000 internationella besökare och 1 500 utställare förväntas delta i AMB 2018 i Stuttgart 18-22 september 2018. På ett bruttoutställningsyta på mer än 120 000 kvadratmeter ska utställarna presentera innovationer för metallskärning och metall- avlägsnande av processverktyg, precisionsverktyg, mätsystem och kvalitetssäkring, robotar, arbetsstycken och verktygshantering, industriell mjukvara och teknik, komponenter, aggregat och tillbehör. AMB 2018 stöds av VDMA Precision Tools Association, VDMA Software and Digitalisation Association, och German Machine Tool Builders Association (VDW)

AMB    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    108
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT