Foto: Garo.

Feb 4, 2019

Alpina VM i Åre ger jobb till Gnosjöföretaget


-Det är bara att gratulera SkiStar till ett klockrent val av hårdvara, säger Tobias Henmark på Fortum.

Fortum Charge & Drive håller just nu på att installera publika laddstationer från småländska Garo, för normalladdning av el- och hybridbilar i Åre/Duved. De stundande VM-tävlingarna i FIS Alpine World Ski Championship inleds den fjärde februari och förberedelserna pågår för fullt. 

Laddstolparna kommer initialt att finnas på olika parkeringar i Åre/Duved, vid Rödkulleliften, i Duved och vid ”VM-8:an”. Totalt kommer 40 nya platser för elbilsladdning etableras i en första etapp i området.

SkiStar är presenting partner för mästerskapet och en samabetspartner för installationen tillsammans med Fortum Charge & Drive.

- Vi har ett mångårigt och fruktsamt samarbete med GARO och god kännedom om GAROs produkter. Det är bara att gratulera SkiStar till ett klockrent val av hårdvara och vi är stolta över att ha fått förtroendet att installera och drifta SkiStars laddare i Åre, säger Tobias Henmark, Sverigechef Fortum Charge & Drive.
 • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385