Jakob Kesje. Foto: Ivisys.

Jun 26, 2017

Alnarpsbolaget får order från GKN


"En ära" säger bolagets vd Jakob Kesje. GKN är bland de största globala underleverantörerna till bilindustrin med 150 fabriker världen över.

IVISYS AB har mottagit order för en inspektionsstation från GKN Sinter Metals i USA, en division under GKN Group, som är en global leverantör till Automotive sektorn, med över 150 fabriker över hela världen och över 58.000 anställda. Ordern gäller ett integrerat vision system och en inspektionsstation för feldetektering. Ordervärdet är preliminärt på över 75,000 EUR och order förväntas att levereras under Q3 av 2017, och det samlade ordervärdet kommer påverka resultatet för Q3. Värdet på ordern kan öka när slutliga specifikationerna avtalas.

Ordern är en anpassad lösning för GKN, baserat på IVISYS ”Advanced Conveyor Inspection Station”; Dock med ett utökat skåp och fler inspektionspunkter. Det kommer att utföra tusentals inspektioner dagligen.

IVISYS VD Jakob Kesje kommenterar:
"Att få en order från en sådan framstående industriproducent, känd för sina höga kvalitetsstandarder och kunskap om tillverkning är verkligen en ära som vi tänker bygga på för framtiden. GKN är bland de största globala underleverantörerna till bilindustrin och strävar efter högsta standard i sin verksamhet. Att denna inspektionsstation kommer att levereras till USA visar också att vi kan bryta igenom globalt, även om produkten utgår från Skandinavien. Vi är naturligtvis väldigt entusiastiska över detta och ser också fram emot att tjäna GKN i framtiden.” Säger Jakob Kesje, VD IVISYS.

GKN
USALoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT