Aug 24, 2016

Allt i ett hölje


Kännetecknande för de nya kompakta TN temperaturgivarna från ifm electronic är att kontrollövervakning och processanslutningar är integrerade.Adapter/monteringssatser och Pt100/Pt1000-givare behövs inte längre. Detta möjliggör mycket enklare integrering av givarna i processen. Installationstiden minimeras. Varje beställning minskar installations- och handläggningstider liksom användarens lager. Detta sparar tid och pengar.

Funktionalitet
De nya givarna har integrerade processanslutningar (G 1/2, G 1/4, 1/2 NPT, 1/4 NPT, M18 x 1,5) för ett tryck upp till 400 bar och ett mätområde på 50 ... 150 ° C. Temperaturgivarna har också två kopplingsutgångar eller en kopplingsutgång och en analog utgång (4 ... 20 mA eller 0 ... 10 V). Andra nyheter är enkel hantering via 3-knappshantering samt
2-färgdisplay.

Perfekt överblick
Läsbarheten är också optimerad. Displayen kan växla från "röd" till blinkande "röd/grön" för processvärden. Detta innebär att kopplingstillstånd kan indikeras eller ett oberoende färgfönster kan skapas. Det roterbara givarhuvudet möjliggör exakt avläsning från alla håll. Speciellt för temperaturer upp till 600 ° C, erbjuder ifm electronic TR temperaturutvärderingsenheten för Pt100/Pt1000.

Besök oss gärna på Scanautomatic i monter B07:32.
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    108
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT