Aug 9, 2017

Alibre är tillbaka!


Alibre LLC i Texas har förvärvat 3D CAD programmet Geomagic Design och mjukvaran återfår därmed sin forna ägare och utvecklare samt sitt ursprungliga namn, Alibre Design.


Alibre LLC förvärvar Geomagic Design.

”Vi ser fram emot att få visa att Alibre LLC och personalen bakom produkten har ett genuint intresse att vara det bästa CAD företaget att arbeta med”, säger Alibre’s CEO Max Freeman i pressmeddelande.

Fructus Data AB är återförsäljare för Alibre i Sverige, Finland och Norge. Befintliga kunder med aktivt serviceavtal för Geomagic Design får automatiskt tillgång till senaste utgåvan av Alibre Design och löpande uppdateringar på Alibre under perioden. Detta gäller självfallet även tech support.

Senaste uppdateringen, Alibre Design 2017 och uppdaterad utgåva av Keyshot finns redan nu att tanka ner på https://www.alibre.com/downloads/

EXPERT / PRO VERSION
Nya Alibre Design finns i två nivåer, dels Expert som är fulla 3D CAD produkten som även inkluderar Keyshot fotorealistisk renderingsmodul, dels Pro versionen som är en begränsad version till förmånligare kostnad.

30 DAGARS FRI PROVVERSION
För mer information om Alibre 3D CAD, eller för att hämta kostnadsfri 30 dagars prova på version, besök http://www.fructus.se/sv/alibre-design eller https://www.alibre.com/

CAD
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    80

SENASTE NYTT