Jul 19, 2016

Aliaxis visar keramer på ONS-Mässan i Stavanger


Med en helt ny monterdesign och profilering av sitt nya namn visar Aliaxis Utilities & Industry AB upp sina högpresterande keramer på ONS-Mässan i sin monter 5350, hall 5 den 29 augusti – 1 september.

Med en helt ny monterdesign och profilering av sitt nya namn visar Aliaxis Utilities & Industry AB upp sina högpresterande keramer på ONS-Mässan i sin monter 5350, hall 5 den 29 augusti – 1 september. ”Att satsa och delta på ONS lönar sig alltid. Vi får nya leads och kunder varje år på mässan”, säger Cornelia F Sundberg, Divisionschef för Ceramics Division i Norden.Av erfarenhet vet vi att många av dessa kommer att bli framtida kunder. Samtidigt har vi också möjlighet att träffa våra befintliga kunder som gärna kommer och besöker oss på mässan.”

Sedan drygt 15 år tillbaka ställer Aliaxis ut sina keramiska produkter och lösningar för offshore och subsea applikationer på ONS-Mässan. ”ONS är ett fantastiskt bra forum för våra produkter och det känns självklart att vi är med på ONS varje gång och visar upp våra keramiska produkter och lösningar och oss själva i detta innovativa och internationella forum. Aliaxis är en av de ledande aktörerna inom området keramer till olje- och gasmarknaden samt även till andra industrier. Det är viktigt att vi ständigt är involverade och uppdaterade på marknaden samt tillgodoser kundernas krav och gällande normer”, säger Cornelia F Sundberg.

I den ljusa nya fina montern visar Aliaxis upp sitt breda program av keramiska produkter och keramik-metall-konstruktioner. Du finner allt från enklare keramiska produkter till avancerade kundanpassade mekaniska komponenter och elektrokeramer såsom högtrycks- och högspänningsgenomföringar för extrema applikationer.

Aliaxis ser fram emot sitt deltagande på ONS-mässan och hälsar sina besökare välkomna!
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT