Oct 27, 2016

Aliaxis stärker säljorganisation i Norden


Två serviceintriktade innesäljare med lång erfarenhet.

Aliaxis, det marknadsledande företaget av keramiska produkter till industrin i Norden, har nyligen anställt två glada, positiva och serviceinriktade innesäljare.

Lena Sagerstad började i september och Helene Bergvall i juni som sales support på Aliaxis Utilities & Industry’s Division Ceramics med placering vid vårt kontor i Spånga.

Lena och Helene kommer att arbeta med alla våra geografiska marknader i Norden. Båda två har ca 20 års erfarenhet av industriförsäljning och kundsupport.

Aliaxis Utilities & Industry utvecklar, konstruerar, och tillverkar högpresterande keramer till nordisk industri. De keramiska produkterna och lösningarna utvecklas i nära samarbete med våra kunder. Produktsortimentet är brett och vi har lösningar och alternativ för de flesta användningsområden. Läs mer på www.aliaxis-ui.se.
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    80

SENASTE NYTT