Foto: Alfa Laval.

Dec 21, 2018

Alfa Laval tar order värd 95 miljoner kronor


Ska leverera barlastvattenreningssystem till en skeppsredare i Turkiet.

Alfa Laval har tagit en order för leverans av barlastvattenreningssystem från en skeppsredare i Turkiet. Ordern bokades inom affärsenheten Marine Separation & Heat Transfer Equipment i Marindivisionen och  har ett värde av cirka 95 miljoner kronor. Leveranser beräknas ske mellan 2019 och 2021.

Ordern omfattar 33 stycken Alfa Laval PureBallast 3 system inklusive däckhus och service. Kunden är en av Turkiets mest framstående skeppsredare och barlastvattenreningssystemen kommer att installeras i hela deras flotta.

-Jag är mycket nöjd att kunna meddela denna stora order på våra PureBallast-system, säger Peter Leifland, chef för Marindivisionen. Ordern är en bekräftelse på det förtorende våra marinkunder visar för våra pålitliga och effektiva barlast-vattenreningssystem. 

Alfa Laval PureBallast, vilken var den första kommersiella lösningen för barlastvattenrening, är en en kemikaliefri teknologi som säljs och servas av Alfa Laval. En viktig del av PureBallast-systemet är en förbättrad UV-reaktor vilken utvecklats i samarbete mellan Alfa Laval och Wallenius Water, baserad på Wallenius Waters teknologi. 
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    88

SENASTE NYTT