Sep 29, 2017

Alfa Laval tar order värd 60 miljoner


Ordern innefattar utrustning som bland annat värmeväxlare samt tankrengörings- och flödeshanteringsprodukter.

Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av utrustning till en fermenteringsanläggning i Indien. Ordern är värd ca 60 miljoner kronor och bokades inom affärsenheten Food Systems i Livsmedel- och vattendivisionen. Leverans beräknas påbörjas under 2017 och avslutas 2018.

Ordern innefattar olika typer av utrustning såsom värmeväxlare samt tankrengörings- och flödeshanteringsprodukter som kommer att användas för tillverkning av insulin.

“Det är mycket glädjande att kunna informera om denna stora bioteknik-order”, säger Nish Patel, chef för Livsmedel- och vattendivisionen inom Alfa Laval. ”Den bekräftar att våra produkter är hygieniska, pålitliga och effektiva, samt att de möter kundernas höga krav inom denna industri.”
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    84

SENASTE NYTT