Foto: Pixabay.

Jan 26, 2018

Alfa Laval tar order värd 300 miljoner


Ska leverera en komplett processlinje till ett bryggeri.

Alfa Laval  har tagit en order för leverans av en komplett processlinje till ett bryggeri i Mexiko. Ordern är värd ca 300 miljoner kronor och är bokad inom affärsenheten Food Systems i Livsmedel- och vattendivisionen. Leverans beräknas ske 2018.

Ordern omfattar diverse utrustning till en komplett bryggeriprocesslinje, vilket inkluderar processmoduler, ventiler, värmeväxlare, blandare och andra typer av flödesutrustning. Den storskaliga processlinjen kommer bland annat att hantera jästbearbetning, samt även mognad och filtrering av öl.

-Det är mycket glädjande att kunna meddela att vi tagit denna stora bryggeriorder som dessutom är en av de största order Alfa Laval tagit i modern tid, säger Nish Patel, chef för Livsmedel- och vattendivisionen.

-Den bekräftar att våra produkter och lösningar uppfyller de höga kraven som ställs av de stora aktörerna inom bryggeribranschen när det gäller effektivitet, tillförlitlighet och prestanda.
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    108
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT