Foto: Alfa Laval.

Mar 28, 2018

Alfa Laval tar offshore-order värd 70 miljoner kronor


”Det är mycket glädjande att kunna meddela att vi tagit ytterligare en stor order på våra Framo pumpsystem”,

Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av Framo pumpsystem till ett FPSO-fartyg som ska byggas i Kina. Ordern, bokad inom affärsenheten Pumping Systems i Marindivisionen,  har ett värde av cirka 70 miljoner kronor Leverans beräknas ske under 2018.

”Det är mycket glädjande att kunna meddela att vi tagit ytterligare en stor order på våra Framo pumpsystem”, säger Peter Leifland, chef för Marindivisionen. ”Ordern visar att vi kan möta de höga krav på pålitlig utrustning, som ställs av kunder inom offshoreindustrin.”

Visste du att… Alfa Lavals produkter har sålts i Kina sedan 1950-talet?

Om Alfa Laval 
Alfa Laval är en ledande, global leverantör av specialprodukter och processtekniska lösningar, baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering. 

Företagets utrustning, system och tjänster bidrar till att förbättra prestanda i kundernas processer. De används för att värma, kyla, separera och transportera produkter i industrier som framställer livsmedel och drycker, kemikalier, läkemedel, stärkelse, socker och etanol.

Alfa Lavals lösningar används också i kraftverk, ombord på fartyg, inom olja och gasutvinning, i verkstadssektorn, i gruvindustrin, för hantering av slam och avloppsvatten, för komfortklimat samt i kylsystem.

Alfa Lavals världsomspännande organisation arbetar nära kunderna i nästan 100 länder och hjälper dem att ligga i frontlinjen. Alfa Laval, som är noterat på Nasdaq OMX, hade 2017 en omsättning på cirka 35,3 miljarder kronor och har cirka 16 400 anställda. 

www.alfalaval.com 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT