Susanne Pahlén Åklundh, chef för Energidivisionen inom Alfa Laval. Foto: Alfa Laval.

Nov 13, 2017

Mångmiljonorder till Alfa Laval


Leverans till USA under 2018.

Alfa Laval  har tagit en order för leverans av luftkylarsystem till en gasbearbetningsanläggning i USA. Ordern är värd ca 95 miljoner kronor och är bokad inom affärsenheten Welded Heat Exchangers i Energidivisionen. Leverans beräknas ske under 2018.

Alfa Lavals Niagara luftkylarsystem för indunstning kommer att användas i två olika steg i processen. De kommer att utgöra en del av ett fryssystem som separerar naturgasen i individuella rena komponentflöden. De kommer också att vara en del av en kylprocess, där dessa flöden kyls ner till naturgaskondensat för att därefter destilleras till etan, propan och butan.

-Kunder inom gasindustrin ställer höga krav på säker och pålitlig utrustning, säger Susanne Pahlén Åklundh, chef för Energidivisionen inom Alfa Laval. Denna order för våra Niagara luftkylarsystem visar att vi uppfyller dessa höga krav.
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    101
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT