Sep 14, 2017

Tillverkaren i Eskilstuna investerar för framtiden


TL MaskinPartner och WFL levererar.

Företaget har investerat i en ny WFL M65 Millturn-maskin. Kraven på stabilitet och precision i kombination med flexibilitet gjorde att valet föll på WFL som de känner väl till sedan tidigare investeringar.

Den nya maskinen ersätter en äldre SMT-maskin men ska också vara en back-up till deras befintliga WFL M100 för att säkra framtida tillverkning och leveranser.

Maskinen levereras och installeras i slutet av året och är bestyckad med dubbla spindlar, B-axel med Turning-Boring-Milling enhet, 72 verktyg samt extrem kraft i så väl huvudspindel som frässpindeln.

40Kw med upp till 2318 Nm i vridmoment i huvudspindeln (S1)

30Kw och 315 Nm i frässpindeln (S1)

B-axeln hanterar 1200 Nm och hela 10000 Nm om den indexeras!

TL MaskinPartner och WFL tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt samarbete i framtiden. 

Besök WFLs monter på EMO-mässa - Hall 26/monter C12

EMO • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385