Foto: Alfa Laval.

Oct 5, 2018

Alfa Laval får order värd 70 miljoner


Gäller ett pumpsystem i offshoresegmentet.

Alfa Laval har tagit en order för leverans av Framo pumpsystem till ett FPSO-fartyg (Floating Production Storage Offloading) som kommer att byggas i Kina. Ordern har ett värde av cirka 70 miljoner kronor och bokades i slutet av september inom affärsenheten Pumping Systems i Marindivisionen. Leverans beräknas ske 2019.

Ordern omfattar marina pumpsystem som kommer att användas för lossning av råolja, spillvatten, producerat vatten, oren råolja för vidare behandling samt barlastvatten-hantering.

“Det gläder mig att kunna meddela att vi tagit denna order på våra Framo pumpsystem. De ingår i vår breda produktportfölj för marin- och offshoreindustrin och är uppskattade av våra kunder för sin pålitlighet,” säger Peter Leifland, chef för Marindivisionen.
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    108
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT