Foto: Alelion.

Jul 5, 2018

Alelion ingår partnerskap för service- och eftermarknad i Storbritannien


Tillsammans levererar Alelion och Juice Stored Energy en unik lösning för li-ion-batterikunder och för tillverkare av lasthanteringsutrustning (OEM).

Juice Stored Energy Ltd är först ut i världen att forma ett djupgående partnerskap inom service- och eftermarknad med Alelion Energy Systems AB. Utomordentlig lokal service och utbildning samt Juice Stored Energys expertis på fältet betyder att Alelion kan ta Skandinaviens li-ion transformation till Storbritannien. Det skriver Alelion i ett pressmeddelande.

Alelions strategi för service- och eftermarknad är grundat på en ambition att eliminera driftstopp. För att leva upp till  högt ställda krav i servicenivåavtalen finns smarta processer på plats som skapar ett konstant informations- och kunskapsflöde mellan Alelion och dess partners. Kunskapen integreras sedan i verksamheten för att generera serviceförbättringar och tack vare återkopplingen kan Alelion skapa innovationer som bidrar till att eliminera driftstopp. Alelionutbildade service- och eftermarknadsexperter från Juice kan erbjuda prediktiv service och exceptionellt underhåll som betyder ökad produktivitet för kunderna.

-Vårt partnerskap med Juice Stored Energy Ltd är ett viktigt steg för att nå ambitionen i Alelions globala servicestrategi. Genom att knyta till oss de bästa serviceleverantörerna på varje marknad kan vi använda och addera till redan etablerade nätverk som byggts upp med hjälp av expertis och förtroende. Resultatet för slutanvändaren blir mycket snabba svarstider, säger Sandra Hansson, Director Service and Aftermarket Development på Alelion Energy Systems AB.

Juice Stored Energy Ltd erbjuder den höga nivå av förtroende, innovation, kundfokus och expertis som krävs för att kunna stödja Alelion med lokal närvaro, snabba responstider och service som i hög grad löser problemen redan vid första kontakt. Ett team av välutbildade serviceingenjörer stationerade i hela Storbritannien erbjuder batterier för lagertruckar och industriapplikationer, laddare samt paketerade service- och underhållslösningar för alla tillverkare inom lasthanteringssektorn.

-Det är en spännande tid för oss här på Juice Energy nu när vi ansluter oss till Alelions nätverk. Många nya innovationer och lösningar introduceras, till exempel den IP och teknik för distribuerad, förnyelsebar energi som sjösätts i och med Alelions förvärv av Caterva GmbH. Vi planerar att växa med Alelion inom dessa områden. Med över 30 års erfarenhet inom den industriella batterisektorn kan vi erbjuda både en oöverträffad kundupplevelse och en ny innovationsnivå tack vare Alelions li-ion-teknik, säger Andrew Clarke, VD på Juice Stored Energy Ltd.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT