Apr 14, 2016

Al Gore kommer till Sverige för att prata digitalisering


Få globala beslutsfattare greppar digitalisering och hållbarhet på samma sätt som Nobelpristagaren och USA:s tidigare vice president Al Gore. På fredag talar han i Stockholm.

På fredag den 15 april går konferensen From Business to Buttons, på Münchenbryggeriet i Stockholm, av stapeln för sjätte gången. Konferensen arrangeras av den digitala byrån inUse och lockar årligen över 700 personer som på något sätt arbetar med digitaliseringen.

Al Gore sitter idag i styrelsen för Apple, är rådgivare åt Google, leder Alliance for Climate Protection och har varit en av de ton givande rösterna inom området hållbarhet under de senaste två decennierna. På konferensen kommer Al Gore att tala om demokratiseringen av teknik: Om vikten av, och potentialen i, att låta användarna vara en del av utvecklingen av det nya digitala samhället.

– Alla vi som arbetar med att utveckla digitala lösningar har enorma möjligheter att göra skillnad. Vi kan göra vardagen enklare och roligare för människor, vi kan göra de verksamheter vi arbetar för mer lönsamma och vi kan också använda våra kunskaper för att göra samhället och världen vi lever i lite bättre. Al Gore är en av de främsta ledarna inom dessa områden, och vi är enormt glada att ha honom som vår gäst, berättar Johan Berndtsson, grundare och vice VD på inUse.

Mer om konferensen From Business to Buttons:  http://frombusinesstobuttons.com/

Foto: inUse.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT