Foto: AGAB Pressautomation.

Sep 7, 2018

AGAB får order från vitvarujätte


-Det är högtyck inom vitvaruindustrin, säger Anders Gleerup, vd för bolaget som i övrigt är en stor leverantör inom automotive.

En av världens största tillverkare av vitvaror beställer mobilt verktygsväxlingsystem av AGAB Pressautomation AB.

-Det är högtyck inom vitvaruindustrin. Detta är den andra stora beställningen i år som AGAB tecknar inom vitvarubranchen. Vår största del av säker och snabb verktygsväxlingsutrustning som tillverkas är annars mest till automotive, förklarar AGABs vd och ägare Anders Gleerup.

-Den här beställningen gäller AGABs mobila verktygsväxlare typ WG Mobile för 8 tons verktygsvikt. Det är för övrigt den mest populära växlaren i sin klass med riggtid på cirka 5 minuter.

-Kunden finns i Brasilien dit vi tidigare levererat flera system till andra kunder, då främst inom bilindustrin. Förra beställningen inom vitvarusegmentet gällde det tre system och då var det exportorder till Tyskland.

Många av våra kunder ser våra mobila växlare och träffar oss på internationella mässor som tex EuroBlech, där vi åter ställer ut nu i år den 23-26 oktober, berättar Anders Gleerup.
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    84

SENASTE NYTT