Foto: Business Gnosjö.

May 29, 2018

Affärsracet i Gnosjö


Med 12000 företag som omsätter cirka 70 miljarder kronor är möjligheterna till affärer stora i Gnosjö. På onsdag drar Affärsracet igång, se vilka företag som deltar.

I Sveriges mesta industritäta region “Gnosjöregionen” driver fyra kommuner och fyra näringslivsbolag ett gemensamt arbete som syftar till att förstärka regionens livskraftiga näringsliv. Business Gnosjöregion AB bildades i maj 2015 och är en gemensam utvecklingsplattform för Gnosjöregionen: Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö.

Den 30-31 maj 2018 arrangeras Affärsracet i Gnosjö. Affärsracet på Scandinavian Raceway i Anderstorp är en mässa som synliggör och marknadsför Gnosjöregionens näringsliv. För femte gången samlas utställare från olika branscher, i olika storlekar och med olika ändamål i syfte att boka affärer, skapa kontakter och upptäcka nya möjligheter.

Se utställarlistan

Temat på årets mässa är Affärsracet Opportunities. Allt är möjligt i Gnosjöregionen, med 12000 företag som omsätter cirka 70 miljarder kronor är möjligheterna för affärer, kontakter och samarbeten stora. Gnosjöregionen har något för alla. 

Missa inte ett fullmatat program med föreläsningar, debatter, underhållning, provköra Tesla, åka helikopter, mingla med mediaproffset Frida Boisen och mycket mycket mer. 

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT