Fredrik Nilsson. Foto: Nilsson Special Vehicles.

Dec 5, 2019

Nilsson Special Vehicles vinner ambulanskontrakt värt 25 miljoner


-Ger en bra volym för kommande år, säger företagets vd Fredrik Nilsson.

Nilsson Special Vehicles har tilldelats ramavtal som leverantör av ambulanser för Region Örebro län. Upphandlingskontraktet kommer att tecknas på två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år vilket omfattar 17 personbilsambulanser.

Denna tilldelning beräknas vara värd cirka 25 miljoner SEK över fyra år. Från det att den upphandlande myndigheten meddelat tilldelningsbeslut inträder en avtalsspärr på 10 dagar då myndigheten inte får teckna några avtal.

-Vi är väldigt glada och stolta att blivit utsedda som leverantör av ambulanser till Region Örebro län. Region Örebro län är en viktig kund för oss på den svenska marknaden och ger en bra volym för kommande år, säger företagets vd Fredrik Nilsson.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • dmgmori Reportage

  Globala jätten till Elmia Verktygsmaskiner

  Inom 30 mils radie från Jönköping hittar verktygsmaskinstillverkaren 80 procent av sina svenska kunder. Därför är det en självklarhet att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner.
  189

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  17