Jonas Gustavsson. Foto: Olof Holdar.

Apr 6, 2018

ÅF utökar partnerskap med Electrolux


Ska stödja Electrolux svenska R&D-verksamhet inom diskmaskiner.

ÅF och Electrolux har tillsammans unika kunskaper inom digitalisering, konsumentvaror och produktion. I ett utökat samarbete kommer ÅF att stödja  Electrolux svenska R&D-verksamhet inom diskmaskiner, i samband med en övergång av den funktionen till Italien.

-Vi är mycket glada för det här fördjupade samarbetet som innebär att ÅF under en period får en större roll inom R&D Disk hos Electrolux samt att vårt erbjudande inom R&D, genom Electrolux medarbetares unika kompetens, stärks ytterligare. Samarbetet ligger väl i linje med ÅFs nya strategi att kunna erbjuda våra kunder fler paketerade lösningar och helhetsåtaganden, säger Jonas Gustavsson, VD och koncernchef för ÅF.

ÅF är Sveriges sjätte största arbetsgivare inom R&D och har ca 3000 personer anställda inom området. R&D-projekt finns inom ÅFs samtliga branscher industri, infrastruktur och energi.

FoU    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    81
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT