Foto: Svensk Verkstad. Advanced Engineering öppningsdagen.

Mar 8, 2017

Advanced Engineering i Göteborg öppnade starkt


Industrimässan som går av stapeln i Göteborg den 8-9 mars och som arrangeras tillsammans med Elektronikmässan, hade en bra öppningsdag. En strid ström av olika besökare, både "högt och lågt" kom till Svenska Mässan denna lite kyliga marsdag. Se film direkt från mässan...

Advanced Engineering, mässan som går i Göteborg nu i veckan, öppnade dörrarna idag och de 140 utställarna, Elektronikmässan inräknat, verkar vara tillfreds med den första dagen. Hur många besökare som kom dag ett, vet vi inte än, men utställarna verkar i alla fall nöjda.

Strid ström av människor på Advanced Engineering se filmen här!

Börje Larsson, vd på Cascade Control, säger att det är en "mellanmässa" och med det menar han lagom med besökare och att den är lagom stor. Annika Hågebrand också från Cascade tillägger att det är "ett brett spann på besökare" alltifrån allmänt teknikintresserade till chefer på Volvo.
Kollegan Stefan Francois avslutar vårt besök i deras monter med att säga "det är en hanterbar mässa" där både utställare och besökare ges tid för varandra.

Cascade Control gänget med besökare i sin monter.

På Scenerna, där det har hållits föredrag under dagen har det flockats med besökare. Bland annat drog ABB:s enhetschef för Robotics, Stefan Drakensjö, en hel del besökare i samtalet om automation och långsiktiga strategier för tillverkande företag.

Vi kan konstatera att det har sett ut att ha varit en lyckosam första dag för arrangören Easyfairs med positiva utställare. Vi återkommer med mer information från mässan senare under veckan.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT