Mar 9, 2017

Advanced Engineering i Göteborg 2017


En strid ström av besökare på Advanced Engineering första dagen, se filmklippet.

Industrimässan som går av stapeln i Göteborg den 8-9 mars och som arrangeras tillsammans med Elektronikmässan, hade en bra öppningsdag. En strid ström av olika besökare, både "högt och lågt" kom till Svenska Mässan denna lite kyliga marsdag. 

De 140 utställarna, Elektronikmässan inräknat, verkar vara tillfreds med den första dagen. 

Börje Larsson, vd på Cascade Control, säger att det är en "mellanmässa" och med det menar han lagom med besökare och att den är lagom stor. Annika Hågebrand också från Cascade tillägger att det är "ett brett spann på besökare" alltifrån allmänt teknikintresserade till chefer på Volvo.

Kollegan Stefan Francois avslutar vårt besök i deras monter med att säga "det är en hanterbar mässa" där både utställare och besökare ges tid för varandra.

Cascade Control gänget med besökare i sin monter.

På Scenerna, där det har hållits föredrag under dagen har det flockats med besökare. Bland annat drog ABB:s enhetschef för Robotics, Stefan Drakensjö, en hel del besökare i samtalet om automation och långsiktiga strategier för tillverkande företag.

Vi kan konstatera att det har sett ut att ha varit en lyckosam första dag för arrangören Easyfairs med positiva utställare. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT