ac floby

Foto: AC Floby.

Feb 18, 2020

Fordonsunderleverantör varslar


25 medarbetare berörda när företaget vidtar åtgärder för ökad lönsamhet.

Verkstadsföretaget AC Floby meddelade under måndagen att företaget varslar 25 tjänstemän. Det skriver bland andra Skövde Nyheter.

– Vi behöver se över våra omkostnader för att skapa bättre lönsamhet. Därmed satsar vi framåt för att bli mer konkurrenskraftiga, säger vd Magnus Hellsten.

AC Floby är en underleverantör som sedan 1957 har tillverkat produkter till fordonsindustrin. Företaget erbjuder svarvning, fräsning, borrning, brotschning, slipning och ytbehandling i stora och små serier. Företaget har även stor kunskap inom helautomatiserad, semiautomatiskt alternativt manuell montering av komponenter och system. 
 • Mar 30, 2020

  Saab drar tillbaka utdelningsförslag

  Nyheter Stor orderstock och långsiktiga affärer har hittills skonat företaget från coronaeffekter, men bolaget utesluter inte negativ påverkan framöver.
  37
 • Mar 30, 2020

  Full fart hos teknikkonsulten

  Nyheter I januari öppnades dörrarna till ett nytt kontor i Gävle, efter två månader är flera intressanta projekt redan i rullning.
  103
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  23