Foto: ABUS.

Feb 20, 2017

ABUS nya elektriska Lintelfer GM1000M


Modulär uppbyggnad med intelligent teknik.ABUS nya elektriska lintelfer modell GM1000M är en kombination av användar- och servicevänlighet, modern design samt modern, intelligent teknik.

Komfort Svajkontroll; minimerar lastsvajning där systemet beaktar åkhastigheter, acceleration, krokposition på telferns lyftrörelse samt tväråksrörelse.

Frekvensstyrning på tväråks- samt lyftrörelse som standard.

Säkerhet Standard är lastdisplay på telfern som indikerar aktuell vikt vid aktuellt lyft. Displayen är LED-matrix som avger tydliga och lättlästa siffror.

Servicevänlighet Förenklat montage där telfern kan vikas isär vilket ger snabbare montage och därmed lägre montagekostnad..

Användande av elektriska standardkomponenter ger enklare underhåll och reparationer.

Möjlighet att enkelt bygga om telfern från 2-partig till 4-partig eller tvärtom. Detta är en fördel om omständigheterna förändras och man behöver förändra lyftkapaciteten och vill undvika att byta telfer.

ABUS lintelfer GM1000M-modellen finns i lyftkapacitet upp till 5,0 t.
1,6 – 2,5 t. i 2-partigt utförande
3,2 – 5 t. i 4-partigt utförande

På mässan Underhållsteknik 29-30 mars i Malmö sker den officiella säljstarten av ABUS nya lintelfer modell GM1000M. Välkommen till monter E10 för en demonstration.
Loading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    74

SENASTE NYTT