Oct 19, 2017

Absolents vd har avlidit


Efter en kort tids sjukdom.

Absolent Group ABs VD och koncernchef Tony Landh har efter en kort tids sjukdom avlidit.

"Det var med stor sorg vi mottog detta tragiska besked och våra tankar går nu till Tonys familj och anhöriga" säger Mikael Ekdahl, styrelseordförande i Absolent Group AB.

Tony Landh kom år 2000 till Absolent som ny VD. Han har på ett mycket framgångsrikt sätt utvecklat bolaget till att bli en världsledande aktör inom segmentet för rening av industriell processluft.

"Tony har betytt väldigt mycket för alla våra anställda både på det yrkesmässiga och personliga planet. Han var en genuint omtyckt och respekterad ledare som skapade en internationell och ledande industrikoncern av Absolent. Saknaden efter honom kommer att bli stor" säger Joakim Westh, styrelseledamot och grundare av bolaget.

"Tony har byggt upp en stark organisation med många ytterst kvalificerade medarbetare. Trots att tomrummet efter Tony kommer att bli stort så står bolaget därmed på stabil grund när styrelsen nu tvingas inleda sökandet efter en ny VD och koncernchef. Absolent Group ABs ekonomichef Ola Burenius fortsätter som tillförordnad VD och koncernchef enligt tidigare beslut medan denna process pågår", avslutar Mikael Ekdahl.
  • Apr 22, 2021

    Stabilt kvartal för SKF

    Nyheter Förväntar sig en försäljningsvolym i andra kvartalet i nivå med före pandemin.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT