Foto: Absolent

Mar 29, 2017

Absolent utökar verksamheten med bolag utomlands


Absolent AB, dotterbolag till Absolent Group, startar under våren ett säljbolag i Frankrike. Bolaget får namnet Absolent SAS.

Absolent har under många års tid varit verksamma på den franska marknaden och vi ser nu en upptrappad efterfrågan på våra produkter. Vi väljer därför att starta ett eget säljbolag för att komma närmare kunden och på så sätt skapa förutsättningar för att öka vår försäljning ytterligare, säger Axel Berntsson, VD Absolent AB.

Absolent SAS kommer att vara beläget strax utanför Lyon och som VD för bolaget är Olivier Jacques utsedd. Olivier har tidigare varit verksam som Försäljningschef för Frankrike och Maghreb på ESAB och tillträder omgående.


Besök www.absolent.se för ytterligare information om den franska verksamheten.

Om oss:

Vår specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med tjugo år i branschen genomsyras vår organisation av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft. Vårt huvudkontor hittar du i Lidköping, men vi har också dotterbolag i Tyskland, USA och Kina. Majoriteten av våra kunder är aktiva inom metallbearbetning. Allt ifrån stora jättar som Volvo och Volkswagen till småföretag. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar vi 40 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT