Foto: Absolent.

Aug 14, 2019

Rekordorder till Absolent


Absolent Group har fått sin hittills största order.

Englandsbaserade Cades Ltd, del av Absolent Group, har säkrat en order på 32,6 MSEK från ett stort träbearbetningsbolag i Storbritannien. Ordern är den största som Absolent Group någonsin tagit hem.

Kontraktet innefattar ett stoftutsugssystem samt lagringssilos för träavfall som kommer att vara ATEX-godkända. Installationen av systemet kommer att starta i oktober 2019 och beräknas pågå under 12 månaders tid.

-Det är väldigt glädjande att kunden har valt Cades Ltd för det här projektet. Cades blev en del av Absolent Group i slutet av januari och stabiliteten som det har medfört var en av anledningar till varför Cades vann den här ordern.

-Utöver filter och fläktar, så kommer systemet inkludera 17 rörkanaler från FastClip. FastClip rören tillverkas av Gallito i Storbritannien som är ett annat bolag i Absolentkoncernen. Systemet kommer även att tillämpa Ecogate teknologin som optimerar systemets energikonsumption. Projektet är ett bra exempel på Absolent Groups breda förmåga att tillhandahålla den bästa lösningen för kundens behov efter våra senaste förvärv, säger Filtermist Internationals CEO James Stansfield.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    78
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT