Foto: Absolent.

Nov 21, 2019

Nya affärer till Absolent


Efter en tids stiltje rullar miljonordrarna in från fordonsproducenter i Kina.

Under den senaste månaden har Absolent AB fått order för ett flertal större projekt till ett antal olika japanska, europeiska och amerikanska fordonsproducenter i Kina. Den senaste enskilda ordern uppgick till knappt nio miljoner kronor.

-Efter en längre period med utdragna beslutsprocesser och pausade projekt inom fordonsindustrin i Kina är det mycket glädjande att åter se att det är högre aktivitet hos våra kunder. Vi har under perioden med lägre aktivitet fortsatt att aktivt bearbeta kunderna och positionera vårt erbjudande. Att vi nu går vinnande ur de allra flesta processerna är ett gott betyg till vårt team och visar hur starkt erbjudande vi har, säger vd och koncernchef Axel Berntsson.
 • Dec 13, 2019

  ABBs nya storsatsning i Västerås

  Nyheter Nya Robotics Experience Center med över 25 robotar ska inspirera svenska industriföretag och hjälpa dem att utveckla nya teknologier inom robotautomation. Se bilderna från fredagens invigning.
  503
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  75