Nov 1, 2018

Absolent Group startar nytt bolag i Indien


"Den indiska marknaden ökar i betydelse"

Absolent Group startar nytt bolag i Indien, Absolent Filtermist India Pvt Ltd, som kommer hantera försäljning av varumärkena Absolent, Filtermist och Infinity.

Fram tills nu har all försäljning i Indien gått via återförsäljare och beslutet att starta ett bolag med egen personal görs för att ytterligare accelerera försäljningen och stärka vår närvaro på marknaden.

"Den indiska marknaden ökar i betydelse i såväl premium-, mellanpris- som lågprissegmenten och vi ser ett gradvis ökande miljömedvetande från såväl inhemska som multinationella bolag i Indien och vi har därför beslutat oss för att det nu är dags att stärka vår position", säger Axel Berntsson, VD, Absolent Group AB.

Absolent Filtermist India Pvt Ltd kommer att vara baserat i New Delhi och ha försäljningspersonal i såväl Delhi som Maharashtra.

2018-11-01

Contact: Axel Berntsson, CEO Absolent Group, +46 510 48 40 00
 • Jan 28, 2021

  RZ INM Mekaniska investerar i robotlösning

  Reportage – Vi kommer snart att gå in i ett stort projekt där denna investering var absolut nödvändig för oss, säger vd Christoffer Ågren. Se filmklippet.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

  I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
  65