Mar 31, 2017

ABB visar automationslösningarna som vässar industrins kvalitet och produktivitet


På mässan Elfack 9-12 maj i Göteborg visar ABB automationslösningar som kan hjälpa industrier att vässa kvaliteten och produktiviteten. ABB guidar besökarna inom vanliga tillämpningar för modern industri och hjälper dem hitta rätt lösningar för sina applikationer.

ABB är pionjär inom banbrytande teknik och styr industriell digitalisering mot framtiden. På sina 527 kvm yta på Elfack 2017 visar ABB i monter B04:22 bland annat de senaste lösningarna för automation, kontroll och skydd. Oavsett bransch så har ABB erfarenhet av uppgraderingar och tips om helt nya lösningar eller nya features hos ABB:s redan välkända produkter.

Nyheter som visas på mässan:

  • §   Kompaktstartare HF-serien, med minimala installationsmått för mindre motorer. Utrustad med direktstart, reverserande start, överlastskydd och nödstopp.
  • §   Aluminiumkapslade säkerhetsbrytare med IP65, för krävande förhållanden - inomhus eller utomhus.
  • §   Spänningsaggregat CP-C.1, ABB:s nya och mest avancerade serie av spänningsaggregat. Hög verkningsgrad, tillförlitlighet och funktionalitet för de mest krävande förhållanden.
  • §   Motorkontrollskydd UMC 100.3 som ger dig möjlighet att övervaka och styra din motor, samt förlänger dess livslängd.

Kompaktstartare för mindre motorer
- Minimala installationsmått, minimal installationstid

ABB:s elektroniska kompaktstartare HF-serien passar mindre motorer i till exempel pappersmaskiner, transportband eller verktygsmaskiner och är endast 22,5 mm bred. Även om den är kompakt ingår direktstart, reverserande start, motoröverlastskydd och nödstopp. Upp till 3 kW/400 V.

Genom att använda ABB:s elektroniska kompaktstartare sparar du plats i kapslingen, i synnerhet när det gäller gruppmontering. Ett separat överlastskydd behövs inte längre och anslutningstiden har förkortats.

Mer information om ABB:s elektroniska kompaktstartare finns under menyval Automation, kontroll och skydd på webbplatsen www.abb.se/lagspanning .

Aluminiumkapslade säkerhetsbrytare som klarar tuffa förhållanden

ABB har kompletterat sitt utbud med ett nytt sortiment av aluminiumkapslade lastfrånskiljare (säkerhetsbrytare). Den nya OTA-serien är frontmanövrerad och har en hög kapslingsklass, IP65, för krävande förhållanden - inomhus eller utomhus. Finns från 16A till 560A. De är även EMC-godkända.

Sedan tidigare har ABB lastfrånskiljare i 3- 4- och 6-poligt utförande från 16A till 1250A i plastkapslingar (OTP), plåtkapslingar (OT) och rostfriakapslingar (OTR). ABB har också kapslade lastfrånskiljare för miljöer där man har elektromagnetiska störningar både i plastkapsling och plåtkapsling och de kompletteras nu med de nya aluminiumkapslade.

Mer information om ABB:s säkerhetsbrytare finns under menyval Automation, kontroll och skydd på webbplatsenwww.abb.se/lagspanning .

Högpresterande strömförsörjning med CP-C.1 spänningsaggregat

CP-C.1 är namnet på ABB:s nya och mest avancerade serie av spänningsaggregat. Med hög verkningsgrad, tillförlitlighet och funktionalitet är CP-C.1 en robust lösning förberedd för de mest krävande förhållanden.

Spänningsaggregaten har en 50 % inbyggd kraftreserv och arbetar med upp till 94 % effektivitet. De är utrustade med överhettningsskydd och aktiv strömfaktorkorrigering. I kombination med ett brett omfång av växel- och likströmsingångar och världsomspännande godkännanden är spänningsaggregaten CP-C.1 det första valet för professionella applikationer.

Mer information om ABB:s spänningsaggregat finns under menyval Automation, kontroll och skydd på webbplatsenwww.abb.se/lagspanning .

abbLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT