Foto: Schuchardt.

Jan 24, 2017

8000 gängverktyg inom 48 timmar


Huskvarnaföretaget vill bli det självklara valet vid köp av gängverktyg. Några dagar in i januari i år lanserade man 8000 nya artiklar inom gängning.

Med bland annat tusentals gängtappar, hundratals specialgängtappar och över 1000 gängsnitt kan Schuchardt Maskin på sin hemsida www.smaskin.se erbjuda sina kunder ett komplett sortiment av gängverktyg med leverans inom 48 h. 

- Vi vill att kunderna ska se oss som det självklara valet vid köp av gängverktyg, säger Anders Snäckerström, VD på Schuchardt Maskin. Genom att erbjuda ett komplett sortiment och snabba leveranser tror vi att vi kan uppnå detta.

Schuchardt Maskin har under en längre tid sett en ökning på förfrågningar av mer speciella dimensioner och standarder inom gängverktyg. Tankarna på en breddning av sortimentet började med tiden att ta form och kontakt togs med tyska Völkel. Strax därpå var beslutet taget – hela Völkels sortiment med över 8000 artiklar inom gängning skulle tas in i Schuchardts produktportfölj. Några månader senare är projektet nu i hamn och med det även möjligheten att erbjuda snabbare leveranser av specialgängverktygen än tidigare.

Snabba leveranser och hög servicegrad är ledord på Schuchardt Maskin. Artiklar som Schuchardt själva lagerför skickas samma dag om ordern inkommer före kl 15 och levereras då i regel till kund redan nästkommande vardag. Det nya gängningssortimentet, vilket tas direkt från leverantör, ska vara framme hos kund inom 48h. 
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    117
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT