Feb 21, 2017

7:e gången för Värnamo Industri Expo


14 teknik- och maskinföretag öppnar upp dörrarna för besökare till Värnamo Industriexpo under två dagar i maj. Syftet är att bygga goda relationer och skapa överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna.

Snart är det dags för Värnamo Industi Expo och vi på Svensk Verkstad pratade idag med Carola Fransson på TL Maskinpartner, som är ett av företagen som anordnar expot. Upplägget är detsamma som förr men det finns lite nyheter, bland annat är det två nya huvudutställare, BLB Industries som är ett företag inom 3D printing och FMT Automation som är ett företag inom industriell automation. Ahlsell Maskin kommer också tillbaka i år efter några års bortavaro.

Det är nu 7:e gången som expot går av stapeln! "En häftigt grej för bygden, det sägs i alla möten som vi i gruppen har", säger Carola Fransson på TL Maskinpartner.

Under 10-11 maj bjuder 14 företag i småländska Värnamo gemensamt in sina kunder och andra besökare till Öppet Hus i sina lokaler. Besökare kan i förväg boka in sig hos de olika företagen, för att få en specialvisning eller om man vill vara säker på att hinna prata med företagen man är intresserad av att besöka. Alla deltagande
företag ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden, såsom mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner med mera.


”Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 12 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Detta event har sedan starten 2005 varit en succé och jag rekommenderar varmt ett besök på mässan 10-11 maj 2017. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden”, säger Ulf Annvik VD på Värnamo Näringsliv som är delarrangör för expot. 

Expofakta: Datum: 10-11maj Öppettider: 9-17


Deltagande företag: Ahlsell Maskin, BLB Industries, Bromi Gruppen, CNC factory, Din Maskin, Edge Technology, FMT Automation, Herber Engineering, LPV Verktygsmaskiner, Maskin AB A Fransson, Norima, Ravema, Salvagnini Scandinavia och TL MaskinPartner.

Presstalesman:
Ulf Annvik, Värnamo Näringsliv. Tel 070-698 78 48, ulf@varnamo-naringsliv.se
Webbadress för mer info och anmälan www.varnamoindustriexpo.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT