Apr 22, 2016

57 miljoner till personalen på Monitor


För sjätte året i rad delar Monitor ERP System AB ut överskottet av vinsten i företaget till personalen.

Detta år blir vinsten betydligt högre än tidigare år. Personalen får tillsammans dela på hela 56 804 000 kronor. Monitors tidigare ägare Åke Persson, som hastigt gick bort tidigare i år, var den som sjösatte vinstutdelningen.

Monitor ERP System AB tillhandahåller affärssystemet MONITOR som är ett komplett system, optimerat för tillverkande företag. Företaget grundades 1974 av Åke Persson och har under resan kontinuerligt växt och har idag över 140 anställda.

– Vårt goda resultat är en effekt av samtliga medarbetares fantastiska prestationer. Det är hårt arbete, mer effektiva arbetsmetoder och högre kostnadsmedvetenhet som ligger bakom vår framgång. Detta innebär att vi i år kan dela ut en rekordsumma till personalen, säger Morgan Persson, VD på Monitor ERP System AB.

Morgan Persson, vd Monitor ERP System AB.

– Hur stor del av vinstdelningen som varje anställd får grundas på närvaron under det föregående året, samt på det medelbetyg man har fått av sina kollegor. I år är det 108 personer som får dela på pengarna, vilket ger varje person 525 960 kr i snitt, förklarar Morgan Persson.

– Jag ser med stor tillförsikt fram emot fortsättningen. Tack vare vårt goda resultat kan vi lägga stora resurser på produktutveckling vilket kommer våra kunder till nytta.  Vi kommer även att fortsätta våra
marknadssatsningar i andra länder. Det här betyder också att vi kan erbjuda fler människor arbete och att vi kan fortsätta att växa organiskt, avslutar Morgan Persson.

Toppbild: Pixabay.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT