Lasse Bengtsson från SSAB vid projektet EcoUpgraded, som är en del av företagets satsning på hållbara lösningar. Foto: Elmia.

Nov 20, 2017

400 leads på tre dagar


Succé för stålets superhjältar på Elmia Subcontractor.

 

Stålets superhjältar. Det har varit ett fokus för SSAB under årets Elmia Subcontractor. Mässdeltagandet har också varit riktigt lyckat med närmare 400 leads de tre första dagarna.

Under Elmia Subcontractor marknadsför SSAB elva av sina varumärken som stålets superhjältar för att förklara egenskaperna med respektive material.

– Vi har haft väldigt många bra besökare och inför sista dagen hade vi närmare 400 leads, vilket möter våra högt ställda mål. Monterns placering, utseende och medarbetarnas engagerade arbete har gett oss ett väldigt bra resultat på vårt mässdeltagande, säger Lasse Bengtsson, marknadsansvarig för Sverige, Norge och Danmark hos SSAB Europe.

Förutom att marknadsföra de egna varumärkena har SSAB även haft hållbarhet som fokus under Elmia Subcontractor. Tillsammans med Vattenfall och LKAB har SSAB bland annat startat projektet Hybrit för att ta fram en världsunik vätgasprocess. Målsättningen med hållbarhetsarbetet är en fossilfri stålindustri 2045.

– Det låter som ett jätteprojekt, men vi väljer att hela tiden investera i hållbara alternativ, säger Lasse Bengtsson.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT